Pokémon Ultra Sun en Moon komen mogelijk ook naar Nintendo Switch

Gaming

Nintendo heeft Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon, twee nieuwe versies van de twee Pokémon-games die in november 2016 werden uitgebracht, aangekondigd voor de Nintendo 3DS. Daarnaast maakte het persbericht ook kortstondig melding van een Nintendo Switch-versie, echter werd deze tekst later weer geschrapt.

Pokémon Ultra Sun & Moon

De aankondiging werd gemaakt tijdens een speciale Nintendo Direct-aflevering die aan Pokémon was gewijd. Junichi Masuda van ontwikkelaar Game Freak bevestigde dat Ultra Sun en Ultra Moon een alternatief verhaal krijgen. Bovendien zal de game Pokémon bevatten die niet verschenen in de originele versies van het spel, echter is het nog niet bekend om welke Pokémon het gaat. Het avontuur moet volgens Masuda nog spannender zijn dankzij nieuwe functies, maar opnieuw blijft het onduidelijk welke veranderingen er zijn doorgevoerd.

https://www.youtube.com/watch?v=ue-CBOrLnb0

Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon worden op 17 november gelijktijdig uitgebracht voor de Nintendo 3DS. Verder lijkt er nog een kleine kans te bestaan dat Nintendo volgende week op de E3-gamebeurs een versie voor de Nintendo Switch gaat onthullen. In het persbericht was namelijk een referentie te vinden naar deze versie, helaas nog zonder releasedatum.

Tijdens Nintendo Direct maakte het Japanse bedrijf ook bekend dat Pokkén Tournament naar de Nintendo Switch komt. Het om een verbeterde versie van de Wii U met vijf nieuwe speelbare Pokémon, de mogelijkheid om met een Joy-Con controller tegen elkaar te strijden op een enkele Switch en nieuwe spelmodi.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*