Samsung Galaxy S4 kent geen 1080p/60fps opnamemodus

Samsung

samsung-galaxy-s4-10Eerder deze week schreven we al over het opmerkelijk persbericht dat Qualcomm publiceerde op zijn blog over enkele functies van de Samsung Galaxy S4. Volgens Qualcomm is de 13-megapixel camera op de achterkant namelijk in staat om 1080p video’s op te nemen op 60 frames-per-seconde. Het vreemde hieraan was echter dat Samsung over deze indrukwekkende prestatie geen enkele keer sprak, vooral gezien het feit dat er op tot heden geen enkele smartphone is uitgebracht met deze functie, waardoor het marketingtechnisch ongetwijfeld een zeer aantrekkelijke zou zijn geweest.

Echter verscheen de 1080p/60fps functie in geen enkel persbericht dat door Samsung of Qualcomm is uitgebracht in de afgelopen weken. Het blijkt dan ook helaas om een menselijke fout te gaan. In een telefonische reactie liet Qualcomm aan PhoneArena weten dat het om een fout gaat. Een woordvoerster van Qualcomm zegt dat iemand op het blog een typefout heeft gemaakt tijdens het schrijven van het persbericht.

Het ziet er dus naar uit dat we nog even moeten wachten op de eerste smartphone met deze functie, maar het zou ons niks verbazen dat we dit jaar nog kunnen gaan genieten van deze functie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*