F1 2017 preview toont nieuwe features en gameplay

Gaming

In een recente video van het YouTube-kanaal Square Enix Presents heeft Lee Mathers van Codemasters een demo gegeven van F1 2017. De video toont enkele nieuwe functies, modi, banen en auto’s die aan de game zijn toegevoegd.

F1 2017

Mathers toont in de clip nogal wat vernieuwingen voor de nieuwe titel. Voor het eerst zal het mogelijk zijn om als vrouwelijke coureur te concurreren met alle mannelijke concurrenten. Er zullen nieuwe kortere varianten zijn bepaalde tracks, zoals Bahrein en Austin, naast alle officiële F1-circuits. De carrièremodus is uitgebreid en er komt meer teammanagement bij kijken dan in voorgaande jaren.

Er zullen ook uitdagingen zijn, waarvan sommige betrekking hebben op de klassieke F1-auto’s die dit jaar ook weer terugkomen. Voor degenen die op zoek zijn naar een nog realistischere uitdaging, is het ook mogelijk om de McLaren MP4/4 te besturen met een koppeling en versnellingspook, net als de echte versie van de auto. Verder verklaarde Mathers dat de game geoptimaliseerd is voor de Xbox One X en draait in 4k op 60 frames per seconde.

De videoclip duurt ongeveer 25 minuten en bevat veel informatie over F1 2017. Op basis van de beelden lijkt het erop dat Codemaster heeft gekozen om voornamelijk nieuwe functies en content toe te voegen, terwijl de game grafisch weinig veranderd lijkt te zijn.

F1 2017 verschijnt op 25 augustus voor de Xbox One, PlayStation 4 en pc. De Special Edition met de McLaren MP4/4 is inmiddels vanaf 44,99 euro beschikbaar bij Bol.comCoolblue en MediaMarkt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*