HTC One zo goed als onrepareerbaar

Archief

Schermafbeelding 2013-03-29 om 01.38.07Ben je erg onhandig en heb je al een groot aantal smartphones kapot laten vallen? Dan is het waarschijnlijk beter om zover mogelijk weg te blijven bij de HTC One. Volgens iFixit is de HTC One namelijk een indrukwekkend staaltje techniek, en zal het zeker geen toestel zijn die uit het niets uit elkaar valt. Echter heeft dat kenmerk zowel zijn voor als nadelen.

Met de HTC One heeft het Taiwenese bedrijf alles uit te kast gehaald om de beste smartphone tot nu toe neer te zetten. HTC is dan ook van mening dat ze hebben gedaan wat ze konden doen, en het resultaat is de HTC One. De experts van iFixit vonden de naam van het toestel overigens zeer toepasselijk, want de Android smartphone kreeg een 1 voor de repareerbaarheid, met daarbij de opmerking dat het de meest lastige smartphone ooit is om uit elkaar te halen.

De HTC One is een unibody ontwerp dat door middel van een computergestuurde machine uit één blok aluminium is gemaakt. Het toestel heeft dan ook geen vervangbare accu, of een slot voor een microSD kaart. Gelukkig is het iFixit uiteindelijk toch gelukt om de HTC One uit elkaar te halen. Uit het rapport bleek dat Elpida verantwoordelijk is voor de 2GB aan DDR2 RAM, Samsung voor de 32GB aan opslagruimte en ook werd er een kabel ontdekt voor het scherm met de datum 30.11.2012.

Het is mogelijk een indicatie dat het apparaat al sindsdien klaar is, hoewel er aan de binnenkant van de behuizing de datum 15.02.2013 kan worden gevonden. Wil je meer weten te weten komen over de HTC One dan raden we je aan om onze tag van HTC door te spitten, hierin is alle informatie over de smartphone te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*