iPhone 8, iPhone 7s en 7s Plus kunnen niet snel draadloos laden

Smartphones

De iPhone 8, iPhone 7s en 7s Plus kunnen draadloos worden opgeladen, maar volgens de Japanse website Mac Otakara zullen de komende iPhones alleen draadloos kunnen worden opgeladen. De site heeft een uitstekende reputatie op het gebied van geruchten over onaangekondigde Apple-apparaten en beweert ditmaal dat de accu’s van de nieuwe modellen met maximaal 7,5W kunnen worden opgeladen, terwijl concurrerende smartphones al enige tijd overweg kunnen met 15W opladers.

Apple zou ondersteuning bieden voor draadloos laden met 5V en 1,5A. Het is nog onbekend waarom Apple heeft gekozen voor een langzamere manier van opladen. De huidige Apple Watch-modellen kunnen ook met maximaal 7,5W worden opgeladen en de Lightning-poort kan opladen met maximaal 10W, hoewel dat niet mogelijk is met de oplader die standaard wordt meegeleverd.

→ Schrijf je nu in bij KPN en ontvang een notificatie wanneer de iPhone 8 beschikbaar is.

Daarnaast publiceerde Benjamin Geskin op Twitter een foto van het iPhone 8-moederbord. Er zijn nog geen chips op het moederbord geplaatst, echter lekte er eerder deze maand ook een foto van de Apple A11-soc, de chipset die vermoedelijk de iPhone 8 zal aandrijven in combinatie met 3GB aan werkgeheugen. Het toestel kan vermoedelijk worden geconfigureerd met 64GB, 256GB of 512GB aan opslaggeheugen, waarbij de goedkoopste versie naar verluidt een prijskaartje krijgt van 999 dollar.

Geskin deelde ook een foto waarop het gehele scherm voor de iPhone 8 zou zijn te zien. Volgens zijn informatie worden deze panelen op de Chinese zwarte markt aangeboden voor bedragen rond de 5000 dollar.

De verwachting is dat de iPhone 8 en de overige twee modellen op 12 september worden aangekondigd. De iPhone 8 krijgt een geheel nieuw uiterlijk met een vrijwel randloos oled-scherm. Verder zou de thuiskop met een geïntegreerde vingerafdrukscanner worden vervangen door een 3d-camera die in staat moet zijn om het gezicht van de gebruiker razendsnel te herkennen. De iPhone 7s en 7s worden gezien als de opvolgers van de iPhone 7-serie en zullen nog steeds beschikken over een fysieke knop in de bezel onder het scherm.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*