Call of Duty: WWII pre-order geeft dubbele XP en wapen naar keuze

Gaming

Activision heeft een nieuwe trailer van Call of Duty: WWII gepubliceerd, waarin onder andere wordt getoond welke bonussen spelers kunnen ontvangen door een pre-order voor de shooter te plaatsen.

Call of Duty: WWII

Een pre-order geeft je op de dag van release een wapen naar keuze. Dit betekent dat je ieder wapen in Call of Duty: WWII kan ontgrendelen en dat is voor de multiplayer op de eerste dag toch een behoorlijk voordeel. Het ontgrendelen van wapens kost normaal de nodige tijd, dus als je meteen met iets goed wilt beginnen, is het plaatsen van een pre-order een manier om dat te doen. Persoonlijk zijn we echter niet zo fan van dit soort enigszins dwingende aanbiedingen, echter is het voor uitgevers een eenvoudige manier om de pre-orders een boost te geven.

De andere bonus voor het plaatsen van een pre-order is dubbele XP. Het gaat overigens niet om onbeperkte dubbele XP, maar om een periode van vier uur aan gameplay. Desalniettemin kan het je in de eerste uurtjes helpen om snel een hoger level te bereiken en meer items en wapens te ontgrendelen.

Het tweede weekend van de Call of Duty: WWII bèta eindigde afgelopen maandag en ontwikkelaar Sledgehammer Games heeft op basis van feedback al enkele veranderingen aangekondigd. Call of Duty: WWII wordt op 4 november uitgebracht voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De game is vanaf €54,99 beschikbaar bij Bol.comWehkampNedGameIntertoys en MediaMarkt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*