Publieke Call of Duty: WWII bèta vanaf 29 september beschikbaar op Steam

Gaming

De multiplayer-bèta van Call of Duty: WII werd enkele weken geleden afgerond, echter maakte ontwikkelaar Sledgehammer Games bekend dat de pc-versie ook een bèta krijgt. Deze bèta start op 29 september en loopt tot en met 2 oktober. Gamers hoeven daarvoor geen pre-order te plaatsen, want het betreft een open bèta op Steam.

Een van de hoofdredenen om een bèta van Call Duty: WWII voor de pc te lanceren, is om de systemen en infrastructuur van het spel te testen. Sledgehammer en mede-ontwikkelaar Raven Software zijn naar eigen zeggen op zoek naar een manier om in contact te komen met Steam-gebruikers om de ervaring voor de release in november te verfijnen en te optimaliseren.

“Deze test is een kritische stap in onze weg om de beste online ervaring op Steam te leveren tijdens de lancering in november”, zei Sledgehammer Games in een verklaring. In de komende dagen zal er bekend worden gemaakt welke content er in de Call of Duty: WWII beschikbaar bèta zal zijn en wanneer het mogelijk wordt om de game te pre-loaden in Steam.

Uitgever Activision publiceerde tegelijkertijd ook de minimale systeemeisen voor de Call of Duty: WWII bèta. Daarbij moet worden opgemerkt dat gamers niet de definitieve versie zullen testen en dat de systeemeisen in de nabije toekomst nog kunnen veranderen.

Call of Duty: WWII wordt op 3 november uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 en pc. Gamers die een pre-order plaatsen krijgen voor 4 uur lang dubbele XP in de multiplayer en een wapen naar keuze. De game is vanaf €54,99 beschikbaar bij Bol.comWehkampNedGameIntertoys en MediaMarkt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*