Nieuwe Xbox One- en Xbox 360-games beschikbaar gemaakt

Gaming

De tweede helft van september is van start gegaan en dat betekent dat er weer nieuwe gratis Xbox One- en Xbox 360-games beschikbaar zijn gemaakt via het Games with Gold-programma. Om deze games kosteloos te kunnen downloaden moet je in het bezit zijn van een Xbox Live Gold-account.

Games with Gold (september 2017)

Sinds 16 september zijn Trails Fusion en Hydro Thunder Hurricane vervangen. Voor de Xbox One is Oxenfree beschikbaar, terwijl Xbox 360-bezitters aan de slag mogen met Battlefield 3, die net als alle Games with Gold-spellen ook speelbaar is op de Xbox One.

Daarnaast is Forza Motorsport 5: Game of the Year Edition nog tot het einde van de maand beschikbaar voor de Xbox One. Mocht je nu geen tijd hebben, dan kun je ze alvast aan je bibliotheek toevoegen, zodat je de games op een later moment gratis kan downloaden en spelen, zelfs wanneer ze niet langer in de aanbieding zijn.

Xbox One

Xbox 360

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*