FIFA 18 werd op piek door 1,6 miljoen spelers gespeeld

Gaming

FIFA 18 werd op 29 september wereldwijd gelanceerd voor alle beschikbare systemen en de release bleek, weinig verrassend, een enorm succes te zijn. Electronic Arts maakte vandaag bekend dat er tijdens het eerste weekend een piek werd bereikt van 1,6 miljoen spelers op alle platforms.

FIFA 18

In een tweet maakte EA dit nieuws bekend. “Dat zijn veel mensen die FIFA 18 spelen”, schreef het bedrijf. Het is niet exact duidelijk hoe dit aantal zich verhoudt ten opzichte van FIFA 17 of andere games in de FIFA-serie. Gezien het feit dat de potentiële doelgroep in het afgelopen jaar verder is gegroeid door de verkoop van consoles en de introductie van de Nintendo Switch, zal het ons niks verbazen wanneer FIFA 18 populairder is dan zijn voorganger.

FIFA 18 is uitgebracht voor de laatste generaties consoles en de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Gisteren werd deze eerste update uitgebracht voor de pc-versie met enkele bugfixes en aanpassingen voor de verschillende modi en gameplay.

Op dit moment heeft Bol.com een interessante aanbieding lopen met de PlayStation 4 (1TB), FIFA 18 en FA 2017 voor 338 euro, terwijl de Xbox One S bij Intertoys voor 234 euro is te verkrijgen met Forza 3 en FIFA 18. Alle overige versies en bundels zijn verkrijgbaar bij Bol.comWehkampIntertoysCoolblue, NedGame en MediaMarkt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*