Nieuwe foto toont zwarte iPhone X in het wild

Smartphones

De uitsnede in de bovenkant van het iPhone X-scherm is zondet twijfel van de meest controversiële functies van het aankomende vlaggenschip van Apple. Een foto die vandaag op Reddit werd gepubliceerd toont de notch in al zijn glorie en bevestigt dat de uitsnede nauwelijks zichtbaar is op een donkere achtergrond, echter kunnen we datzelfde niet zeggen wanneer de kleur wit dominant aanwezig is.

iPhone X in het wild

In de uitsnede vinden we het TrueDepth-camerasysteem met de gezichtsherkenningstechnologie Face ID, die de thuisknop met geïntegreerde vingerafdruksensor gaat vervangen. Het heeft ook een behoorlijke invloed op de manier waarop apps en video’s op de iPhone X worden weergegeven. Een video die in het afgelopen weekend werd gepubliceerd onthulde dat apps, zoals Instagram, nog geoptimaliseerd moeten worden voor de iPhone X, omdat er enkele uitlijnproblemen bovenaan zichtbaar zijn.

De iPhone X in het wild.

De leveranciers van Apple hebben naar verluidt ook moeite met het produceren van het oledscherm, want het Super Retina HD-display zou ervoor zorgen dat de iPhone X in de eerste periode beperkt beschikbaar zal zijn. De massaproductie zou later dan gewoonlijk van start zijn gegaan als gevolg van een tekort aan displays.

→ De iPhone X op de dag van release in huis ontvangen? Schrijf je dan nu in bij Tele 2.

Analisten verwachten dat Apple ongeveer drie miljoen iPhone X-exemplaren klaar heeft staan voor de lancering op 3 november, wat betekent het toestel snel zal zijn uitverkocht. Alle productieproblemen moeten volgende maand worden opgelost, zodat de productie tegen het einde van het jaar eindelijk aan de vraag kan voldoen, waardoor de levertijden in 2018 zullen afnemen.

De iPhone X wordt op vrijdag 27 oktober aangeboden voor pre-order, gevolgd door de release een week later. Schrijf je nu in en ontvang een notificatie wanneer de iPhone X beschikbaar is. De 64GB-versie heeft een adviesprijs van €1159,- en de 256GB-versie gaat €1329,- kosten. Beide configuraties zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en zilver.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*