‘OnePlus 5T wordt eind november aangekondigd en uitgebracht’

Smartphones

Eerder deze verschenen er enkele afbeeldingen van een nieuwe OnePlus-smartphone, die naar verluidt later deze maand zijn debuut gaat maken als de OnePlus 5T. Telefoonlekker Evan Blass, ook wel beter bekend als @evleaks op Twitter, zegt soortgelijke informatie van betrouwbare bronnen hebben ontvangen. De OnePlus 5T zou eind november gelanceerd worden met als belangrijkste verandering een nieuw ontwerp met dunnere bezels en een 18:9-scherm.

Het tussentijds uitbrengen van een nieuwe model is iets wat OnePlus vorig jaar ook met de OnePlus 3T heeft gedaan, echter verschilde dat model alleen qua specificaties van de reguliere OnePlus 3. OnePlus heeft op basis van recente geruchten grotere plannen met de OnePlus 5T, want het huidige 16:9-scherm zou worden vervangen door een langer 18:9-display. Dat betekent ook dat er een nieuw ontwerp op komst is, omdat er niet langer plaats is voor de thuisknop, met geïntegreerde vingerafdrukscanner, onder het scherm.

Recente geruchten hebben gesuggereerd dat het zou gaan om een 6-inch scherm met een resolutie van 2160 x 1080 pixels en een beeldverhouding van 18:9. Dankzij de slankere bezels zou het toestel slechts een fractie groter zijn dan de reguliere OnePlus 5 met een 5,5-inch (16:9) scherm. De vingerafdrukscanner zal waarschijnlijk worden verplaatst naar de achterzijde.

Op het gebied van hardware verwachten we dat de OnePlus 5T wordt aangedreven door de Snapdragon 835-soc van Qualcomm in combinatie met 6GB of 8GB aan werkgeheugen. Het toestel zou ook zijn voorzien van een dubbele camera bestaande uit een primaire 16-megapixelcamera en een 20-megapixelcamera met telelens, waarmee je optisch kan zoomen en portretfoto’s kan schieten.

OnePlus zou de OnePlus 5T tussen 20 en 30 november willen presenteren en lanceren. Bovendien valt op dat alle OnePlus 5-modellen op dit niet te bestellen zijn via de officiële website, wat erop wijst dat er nieuw model op komst is. Het is nog onbekend wat de OnePlus 5T moet gaan kosten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*