iPhone X kopen? Alles wat je moet weten voor de pre-order

Smartphones

De iPhone X is vanaf vrijdagochtend te koop in Nederland. We vallen net als vorig jaar onder de groep landen waar het toestel als eerste verschijnt en om het zo makkelijk mogelijk voor je te maken hebben we alle benodigde informatie nogmaals op een rij gezet.

iPhone X kopen

De verwachting is dat de iPhone X ten tijde van release beperkt leverbaar zal zijn en het is daarom verstandig om zo snel mogelijk een bestelling of pre-order voor het toestel te plaatsen. Volgens de doorgaans goed geïnformeerde analist Ming-Chi Kuo zullen er in het openingsweekend ongeveer twee tot drie miljoen exemplaren beschikbaar zijn. Dat is waarschijnlijk onvoldoende om aan de vraag naar de iPhone X te voldoen.

Hoe laat kun je een iPhone X pre-order plaatsen?

Apple start op vrijdag 27 oktober om 09:01 Nederlandse tijd met het aannemen van pre-orders. Het toestel wordt op dat moment aangeboden via de Apple Store, echter is het aankomende vlaggenschip ook bij de onderstaande aanbieders te verkrijgen.

Update: het is bij Centralpoint.nlMobiel.nl en Belsimpel.nl al mogelijk om een pre-order te plaatsen.

Winkel Levertijd 64GB  256GB
Media Markt 3 november €1159 €1329
Coolblue 3 november €1159 €1329
Bol.com 3 november €1159 €1329
Wehkamp 3 november €1159 €1329
BCC 3 november €1159 €1329
Centralpoint.nl 3 november €1159 €1329
YourMacStore 3 november €1159 €1329

 

Mocht de levertijd op het moment van bestellen al te ver zijn opgelopen, dan kun je op 3 november ook terecht bij de fysieke Apple Store. De Apple Stores in Amsterdam, Den Haag en Haarlem openen volgende week vrijdag om 08:00 hun deuren. Het is het echter verstandig om ruim voor de opening aanwezig te zijn, want Apple zegt dat de winkels een beperkte voorraad zullen hebben.

Welke iPhone X-configuraties zijn er?

De verwachting is dat het snel zal gaan met de verkoop van de iPhone X en het is daarom niet onverstandig om alvast te bepalen welke kleur en configuratie je wilt bestellen. Apple biedt een 64GB-versie aan voor €1159, en de 256GB-versie heeft een prijskaartje van €1329,-. Beide opslagconfiguraties zijn te verkrijgen in de kleuren zwart en zilver (met een zwarte voorkant). We raden ook aan om tijdens het bestellen geen andere producten toe te voegen, omdat dit alleen maar extra tijd in beslag neemt waardoor de levertijd snel oploopt.

iPhone X in combinatie met een abonnement

Gezien de hoge prijs zullen veel mensen ervoor kiezen om de iPhone X in combinatie met een abonnement af te sluiten. In de afgelopen jaren hebben we gezien dat providers werden geconfronteerd met grote tekorten en je er daarom rekening mee moet houden dat de levertijd van de iPhone X langer is in vergelijking met een order voor een los exemplaar. De iPhone X wordt via een abonnement aangeboden bij de onderstaande aanbieders, waarbij het in sommige gevallen al mogelijk is om je in te schrijven.

Winkel Levering Prijs Abonnement Meer informatie
Belsimpel.nl Vanaf 3 november Vanaf €46,- per maand (Tele2) 100 Bel/SMS + 5GB Bekijken
Mobiel.nl Vanaf 3 november Vanaf €48,- per maand (Tele2) 100 Bel/SMS + 5GB Bekijken
Tele2 Vanaf 3 november Vanaf €52,- per maand 100 Bel/SMS + 10GB Bekijken
T-Mobile Vanaf 3 november Vanaf €58,- per maand Onbeperkt + 5GB Bekijken
GSMWijzer.nl Vanaf 3 november Vanaf €60,- per maand (KPN) Onbeperkt + 5GB Bekijken
Vodafone Vanaf 3 november Vanaf €58,50 per maand Onbeperkt + 5GB Bekijken
KPN Vanaf 3 november Vanaf €59,50 per maand Onbeperkt + 5GB Bekijken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*