‘OnePlus 5T wordt op 16 november aangekondigd’

Smartphones

Eerder deze week werden er al enkele afbeeldingen gepubliceerd van de OnePlus 5T en volgens telecominsider Evan Blass zou het toestel in de tweede helft van november worden aangekondigd en gelanceerd. OnePlus heeft zelf nog niets gezegd over het toestel, echter suggereert een nieuwe afbeelding dat de introductie van de OnePlus 5T op 16 november zal plaatsvinden.

De afbeelding, die door de site DealnTech werd geplaatst, toont dat de aankondiging plaatsvindt op 16 november. Het is nog onbekend wanneer de OnePlus 5T in de verkoop gaat, want deze datum wordt verborgen gehouden. Vorig jaar introduceerde het Chinese bedrijf op exact dezelfde dag de OnePlus 3T met een snellere processor en verbeterde camera aan de voorzijde.

OnePlus 5T

De verwachting is dat er dit jaar meer gaat veranderen. De OnePlus 5T zal er in ieder geval aan de voorzijde heel anders uitzien dan de OnePlus 5, die afgelopen zomer werd uitgebracht en inmiddels niet meer te verkrijgen is. Het toestel zou namelijk een 6-inch scherm krijgen met een resolutie van 2160 x 1080 pixels en een beeldverhouding van 18:9. Vanwege de dunnere bezels zou de OnePlus 5T ongeveer net zo groot zijn als de OnePlus 5 met zijn 5,5-inch 16:9-scherm. Aan de voorzijde is er echter niet langer plaats voor de vingerafdrukscanner en deze zal naar verluidt worden verplaatst naar de achterzijde.

Qua specificaties verwachten we minder ingrijpende aanpassingen. De Snapdragon 835-soc van Qualcomm is nog steeds de snelste chip voor Android-smartphones en het is daarom aannemelijk dat deze opnieuw onder de motorkap van de OnePlus 5T zal zijn te vinden. Er zullen twee configuraties verschijnen: een model met 6GB RAM en 64GB opslag en een optie met 8GB RAM en 128GB opslag. Het toestel zou ook zijn voorzien van een dubbele camera, bestaande uit een primaire 16-megapixelcamera en een 20-megapixelcamera met telelens, waarmee je optisch kan zoomen en portretfoto’s kan schieten.

De OnePlus 5 werd geïntroduceerd met een adviesprijs van 499 euro en het ligt voor de hand dat de OnePlus 5T ongeveer hetzelfde zal gaan kosten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*