Apple komt in april met nieuwe generatie Mac Pro’s

Apple

mac proHet is alweer enkele jaren geleden dat Apple zijn Mac Pro line vernieuwde, maar volgens MacDailyNews zou daar op korte termijn weleens verandering in kunnen komen. Een anonieme bron wist namelijk te melden dat de nieuwe Mac Pro modellen deze maand worden uitgebracht, hoewel er (nog) geen specifieke datum werd genoemd. Naast de verwachting dat de nieuwe Mac Pro’s deze maand verschijnen, weten we verder nog weinig over deze nieuwe generatie Mac Pro’s 

De bron zei overigens dat het specifiek ging om de Mac Pro, en het is dan ook volledig onduidelijk wat voor veranderingen Apple verder heeft gaat doorvoeren met de komst van de Haswell processors. Wij zetten echter ook onze vraagtekens bij de bron, want hoewel het plan zou zijn om de Mac Pro deze maand aan te kondigen, geeft de bron ook aan dat dit kan worden uitgesteld tot mei of zelfs juni.

Net zoals met alle andere Apple geruchten is het onmogelijk om vast te stellen of dit verhaal klopt. Duidelijk is in ieder geval wel dat we Apple niet om een bevestiging hoeven te vragen, en daarbij zegt de website zelf ook dat het niet instaat is om zijn informatie te bevestigen. Het enige wat MacDailyNews heeft gedaan is de informatie van de bron herhalen, die in het verleden betrouwbare informatie zou hebben doorgegeven.

Op 31 januari stopte Apple de verkoop van de Mac Pro in Europa, omdat deze modellen niet langer zouden voldoen aan de eisen van de IEC 60950-1, die op deze datum in ging. Voor het bedrijf uit Cupertino zal het weinig effect hebben, want de vraag naar deze modellen zou waarschijnlijk al niet groot zijn geweest, gezien het feit dat het meerdere jaren is geleden dat de Mac Pro een update heeft mogen ontvangen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*