Video toont HTC U11 Plus en U11 Life in actie

Smartphones

De verwachting is dat de nieuwe HTC U11 Plus en U11 Life morgen officieel worden aangekondigd, echter is er op YouTube al een video verschenen waarin we het tweetal uitgebreid krijgen te zien. De originele video is inmiddels verwijderd, echter heeft een andere gebruiker de beelden opnieuw geplaatst.

De HTC U11 Plus, die inderdaad een doorschijnende glazen achterkant heeft zoals de betrouwbare telefoonlekker @evleaks al suggereerde, beschikt over een draadspoel en kan daarom draadloos worden opgeladen. Daarnaast is de smartphone ook water- en stofbestendig. Aan de achterzijde vinden we de vingerafdrukscanner, omdat er vanwege de slankere bezels niet langer plaats is voor een fysieke knop onder het scherm. Het scherm is naar verluidt 6-inch groot en heeft een QHD+ resolutie (538 pixels per inch) en een beeldverhouding van 18:9.

De smartphone wordt aangedreven door een Snapdragon 835-soc van Qualcomm in combinatie met 4GB (64GB opslag) of 6GB (128GB opslag) aan werkgeheugen. Aan de achterzijde vinden we een 12-megapixelcamera met een diafragmaopening van f/1.7 en selfies kunnen worden geschoten met de 8-megapixelcamera. De capaciteit van de accu bedraag 3930mAh en komt met ondersteuning voor Quick Charge 3.0. Verder heeft de HTC U11 Plus een knijpbare behuizing om bepaalde functies snel uit te voeren en Boom Sound voor audio van hoge kwaliteit. In Europa krijgt de HTC U11 Plus een prijs van ongeveer 729 euro.

In de video wordt ook de HTC U11 Life getoond. Het gaat hier om een mid-range Android One-smartphone met een 5,2-inch 1080p-scherm, Edge Sense, waterbestendige behuizing, uitbreidbare opslagruimte en een 16-megapixelcamera aan de voorzijde. De HTC U11 Life gaat in Nederland rond de 299 euro kosten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*