Gratis PlayStation 4-, PS3- en PS Vita-games voor november bekendgemaakt

Gaming

Sony heeft bekendgemaakt welke games PlayStation 4-, PS3- en PS Vita-gebruikers met een PlayStation Plus-abonnement in november gratis kunnen downloaden. Vanaf dinsdag 7 november staan er in totaal zes games klaar voor de drie consoles.

Voor de PlayStation 4 is het platformspel Bound en de komische strategiegame Worms Battlegrounds beschikbaar. Daarnaast mogen bezitters van de PlayStation VR aan de slag met Until Dawn: Rush of Blood. Dit is in onze ogen een geweldige game om kennis te maken met virtual reality en bovendien is Rush of Blood ook langer te verkrijgen, van 7 november tot 2 januari.

PlayStation 3-eigenaren kunnen in november aan de slag met R-Type Dimensions en Rag Doll Kung Fu: Fists of Plastic. Daarnaast verschijnt Broken Sword 5: The Serpent’s Curse and Dungeon Punks voor de PlayStation Vita. De laatstgenoemde titel is Cross-Buy-game, wat betekent dat deze ook speelbaar is op de PlayStation 4.

Het complete aanbod is vanaf dinsdag 7 november gratis te downloaden in de PlayStation Store en vereist een PlayStation Plus-abonnement. In de tussentijd kun je de games van oktober nog altijd downloaden, met titels als Metal Gear Solid V: The Phantom Pain en de PSVR-game RIGS.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*