Productie iPad 5 begint pas in juli of augustus?

Apple

iPad 5Volgens DigiTimes zal Apple in juli of augustus van dit jaar starten met de massaproductie van de vijfde generatie iPad. De website claimt informatie te hebben ontvangen uit de toeleveringsketen van het bedrijf uit Cupertino.

Mochten deze bronnen het bij het juiste eind hebben, dan zal het ook betekenen dat we deze maand geen aankondiging hoeven te verwachten van de iPad 5. Eerder spraken verschillende gerenommeerde Apple blogs nog de verwachting uit dat de nieuwe iPad nog deze maand zal worden aangekondigd.

Dit is overigens niet erg ver gezocht, want in de voorgaande jaren gebruikte Apple de start van het jaar voornamelijk om een nieuwe versie van de iPad aan te kondigen, maar de lancering van de vierde generatie iPad zou dit weleens kunnen hebben veranderd. Het bedrijf bracht in het afgelopen jaar namelijk twee iPad’s uit, één in maart en de vierde generatie iPad in november, tijdens het iPad Mini evenement.

De vijfde generatie iPad zal naar verluidt dunner en lichter worden dan de iPad die momenteel is te verkrijgen. Daarnaast zou het ontwerp ook meer lijken op dat van de iPad Mini, met een dunnere bezel rondom het scherm en een gekleurde achterkant.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*