Eerste Android 8.0-bèta voor OnePlus 5 nu beschikbaar

Smartphones

De Android 8.0 Oreo-update is sinds vorige week beschikbaar voor de OnePlus 3 en 3T, maar de Chinese fabrikant heeft nu ook de eerste bèta uitgebracht voor de OnePlus 5. Gebruikers van de OnePlus 5 kunnen de update vroegtijdig uitproberen en de definitieve versie moet begin 2018 worden uitgerold. Er is nog geen bèta beschikbaar voor de nieuwe OnePlus 5T, echter verwachten we deze gezien de gelijkenissen tussen de hardware spoedig.

Android 8.0-bèta voor OnePlus 5

Op de website van OnePlus wordt uitgelegd hoe je kan deelnemen aan de bèta en hoe je Android 8.0 Oreo kan installeren op de OnePlus 5. Daarbij wordt gewaarschuwd dat deze builds niet zo stabiel zijn als officiële updates en dat je het risico van potentieel dataverlies accepteert. Daarnaast betekent deelname aan het Open Beta-programma dat je alleen nog updates ontvangt van de Android 8.0 Oreo-bèta. Mocht je weer gebruik willen maken van de reguliere updates, dan zal je moeten beginnen met een schone installatie.

OnePlus gebruikt de publieke bèta om feedback te ontvangen over veranderingen in de interface en het vroegtijdig ontdekken van problemen en bugs voordat de officiële update wordt uitgerold. Gebruikers kunnen in ruil daarvoor vroegtijdig kennismaken met de nieuwe functies die Android 8.0 naar de OnePlus 5 brengt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*