Cases tonen ontwerp Samsung Galaxy S9 en S9+

Smartphones

De Samsung Galaxy S9 en S9+ worden waarschijnlijk in het eerste kwartaal van 2018 aangekondigd, maar dankzij een nieuw lek lijken we al te weten hoe ze eruit zullen komen te zien. Er zijn namelijk afbeeldingen verschenen van cases voor de Galaxy S9 en S9+, die in beide gevallen overeenkomen met de renders die vorige week werden gepubliceerd.

Ontwerp Galaxy S9 en S9+ gelekt

In de webshop van MobileFun zijn de cases voor de S9 en S9+ inmiddels beschikbaar. Het kleinere model heeft naar verluidt nog steeds een 5,8-inch Infinity Display met aan de achterzijde een enkele camera. Samsung heeft echter ditmaal de vingerafdrukscanner recht onder de camera geplaatst, waar die bij de Galaxy S8 nog aan de rechterzijde was te vinden.

Aan de achterzijde van de Galaxy S9+ is een dubbele camera te vinden en dat betekent dat de twee toestellen voor het eerst qua hardware van elkaar zullen verschillen. Het grotere model heeft de vingerafdrukscanner eveneens onder de camera geplaatst. Rechts van de camera zien we de led-flitser en hartslagmeter. We verwachten dat het scherm van de S9+ 6,2-inch groot zal zijn. In beide gevallen gaat het om een oled-scherm met een resolutie van 2960 x 1440 pixels en een beeldverhouding van 18,5:9.

Het ontwerp van beide modellen is in vergelijking met de Galaxy S8-serie vrijwel ongewijzigd gebleven. De meest opvallende verandering is de nieuwe locatie van de vingerafdrukscanner. Verder beschikken de S9 en S9+ nog steeds over een usb-c-poort en een 3,5mm-koptelefoonaansluiting. De behuizing bestaat uit een aluminium frame met een voor- en achterkant van glas, waardoor ze ook draadloos kunnen worden opgeladen. De Bixby-knop is nog altijd aanwezig op de linkerkant, net onder de volumeknoppen.

Volgens een gerucht dat eerder deze week verscheen worden de Galaxy S9 en S9+ eind februari officieel aangekondigd. Het is aannemelijk dat de onthulling zal plaatsvinden op het Mobile World Congress, dat op 26 februari van start gaat. De presentaties van fabrikanten vinden doorgaans een dag eerder plaats, wat zou kunnen resulteren in een onthulling op zondag 25 februari.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*