Pokémon Go Nest-update: nieuwe monsters voor 2018

Gaming

Niantic heeft met een update de problemen met het dynamische weersysteem opgelost, maar er lijkt ook alweer een andere update op komst te zijn. Volgens The Silph Road is de Pokémon Go-ontwikkelaar namelijk begonnen met de 40ste Nest-migratie. De migratie is technisch gezien geen volledige update, echter zal het wel de nodige veranderingen teweeg gaan brengen in de wereld.

Gebieden waar spelers eerder talloze Pokémon van een bepaald soort konden vinden, daar zullen straks andere Pokémon verschijnen. Dit betekent dat een lokaal nest dat meestal een Pikachu bevat, nu ook kan veranderen in een toevluchtsoord voor Dragonite. Bovendien vergroot de update ook de kansen om een derde generatie Pokémon te vangen op plaatsen waar ze eerder niet werden gezien.

In december introduceerde Niantic een update met verschillende Pokémon van derde generatie en een geheel nieuw weersysteem. Spelers kunnen lokale weersomstandigheden gebruiken voor specifieke boosts en afhankelijk van het weer kunnen er ook sterkere Pokémontypen worden gevangen. De update zorgde ook voor de nodige problemen vanwege het weerwaarschuwingssysteem dat volgens veel spelers te snel werd geactiveerd.

Het systeem schakelde boosts en bonussen uit wanneer de weersomstandigheden door Niantic als gevaarlijk werden gezien. Niantic bracht sindsdien een update uit waarmee spelers met een knop kunnen aangeven dat ze veilig zijn. Weergevoelige Pokémon en speciale bootst zullen na het gebruik van de knop weer worden geactiveerd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*