SimCity voor Mac OS X vanaf 11 juni beschikbaar in EA’s Origin

Archief

simcity-2013-gameplayDe Mac versie van SimCity van uitgever Electronic Arts zal op 11 juni worden gelanceerd. Voor diegene die al in bezit zijn van de PC is er ook goed nieuws, want deze kunnen de versie voor de Mac gratis downloaden en ook werkt het natuurlijk weer de andere kant op.

Mocht je echter nog niet in bezit zijn van de game dan kun je de Mac versie al vanaf 10 april aanschaffen via Origin. Het gaat hierbij overigens om een download-only game. In de digitale Origin winkel zijn zowel de Standard als de Digital Deluxe versie beschikbaar.

Daarnaast bevestigde EA ook dat SimCity cross-platform ondersteuning biedt om de spelen tussen Mac en PC gebruikers. Dit betekent dat er bij de servers geen rekening wordt gehouden met het besturingssysteem waarop de game draait. Spelers kunnen ook in steden spelen die gemaakt zijn met de PC versie, zolang je maar inlogt op dezelfde server waarop de stad is gemaakt.

Bezitters van de PC versie kunnen de Mac versie vinden in Origin, op de pagina met alle aangeschafte games. Selecteer nu SimCity en klik op de informatie knop om SimCity voor Mac te zien in de “Add-ons & Bonuses” sectie. Hou er wel rekening mee dat de game pas op 11 juni kan worden gespeeld en gedownload.

Om SimCity te draaien moet je in bezit zijn van een Mac met een Core 2 Duo processor en OS X Lion 10.7.5 of hoger. Op dit moment is het nog onduidelijk of ondersteuning voor de MacBook Pro Retina zal worden toegevoegd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*