Exclusieve Xbox One-games komen direct naar Xbox Game Pass

Gaming

Microsoft heeft vandaag aangekondigd dat Xbox Game Pass, de abonnementsservice voor de Xbox One, zal worden uitgebreid. Alle nieuwe exclusieve Xbox One-games van Microsoft zullen op de dag van de release ook speelbaar zijn voor Xbox Game Pass-gebruikers. Dat is goed nieuws voor abonnees die in het verleden op nieuwe releases hebben moeten wachten. Wanneer er een nieuwe game wordt uitgebracht zal deze direct speelbaar voor iedereen met een Xbox Game Pass-abonnement.

Xbox Game Pass

Dit omvat nieuwe games van Microsoft zoals Sea of Thieves, State of Decay 2 en Crackdown 3, maar toekomstige games van Microsoft Studios zullen ook volgen. Denk aan de grootste serie’s van het bedrijf, zoals Halo, Gear of War, Forza en er gaan ook geruchten dat er een nieuwe Fable-game in ontwikkeling is.

Xbox Game Pass kan 14 dagen gratis worden uitgeprobeerd en na je gratis proefperiode loopt het abonnement door voor €9,99 per maand. Je kan op ieder moment opzeggen. Momenteel zijn er meer dan 100 Xbox-, Xbox 360- en One-games beschikbaar voor de Xbox One. Elke maand worden er nieuwe games aan de dienst toegevoegd, waardoor je je niet hoeft te vervelen. Bovendien worden games lokaal geïnstalleerd en speel je online of offline in maximale kwaliteit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*