Mewtwo makkelijker te vangen in Pokémon Go

Gaming

De Legendary Pokémon Mewtwo is al enige tijd beschikbaar in Pokémon Go en het lijkt erop dat ontwikkelaar Niantic het deze week gemakkelijker heeft gemaakt om hem te vangen. Mewtwo verschijnt volgens verschillende spelers dichter bij het vangscherm, waardoor de Pokémon eenvoudiger is te raken met een Poké Ball.

Mewtwo makkelijker te vangen

Mewtwo is alleen te vinden via een EX Raid Battle, waarvoor je een uitnodiging moet ontvangen, maar zelfs na het winnen van een Battle blijkt het moeilijk om hem te vangen. Doordat Niantic nu dichterbij de speler wordt geplaatst is de vangcirkel groter en is hij gemakkelijker te raken met een Poké Ball. Niantic heeft echter ook binnenste cirkel kleiner gemaakt, wat betekent dat spelers meer moeite zullen ondervinden om Mewtwo te raken met een ‘Excellent’ Poké Ball.

Deze verandering is zonder twijfel welkom, hoewel we persoonlijk liever hadden gezien dat het EX Raid Battle-systeem op de schop zou gaan. Sinds de introductie van EX Raid Battles klagen Pokémon Go-spelers al over het feit dat ze een uitnodiging moeten ontvangen, maar zelfs dan houden de problemen niet op. Sommige spelers claimen dat er tijdens een gevecht geen andere trainers verschijnen, waardoor het niet mogelijk is om Mewtwo te verslaan, terwijl anderen klagen over uitnodigingen voor Gyms waarbij ze niet in de buurt zijn.

Mewtwo heeft een van de beste capture rates voor Legendary Pokémon in Pokémon Go. Spelers die de Pokémon tot nu toe toch nog niet hebben kunnen vangen, zouden nu een betere kans moeten krijgen.

Nieuwe Pokémon toegevoegd

Eerder deze week kondigde Niantic aan dat er 23 nieuwe Pokémon van de derde generatie aan de mobiele game zullen worden toegevoegd. De ontwikkelaar maakte niet bekend om welke Pokémon het gaat, maar op de promotionele afbeelding zien we in ieder geval Aron, Flygon, Solrock, Trapinch, Camerupt, Cacnea, Aggron, Lunatone en Whismur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*