Nieuwe gratis Xbox One- en Xbox 360-games beschikbaar (februari 2018)

Gaming

Er is weer een nieuwe maand van start gegaan en dat betekent dat er enkele nieuwe Games with Gold-titels beschikbaar zijn voor de Xbox One en Xbox 360. Om de games te kunnen downloaden moet je overigens wel in het bezit zijn van een Xbox Live Gold-account.

Games with Gold – februari 2018

Xbox One-gebruikers kunnen aan de slag met Shadow Warrior, waarin je het als ninja opneemt tegen heel veel monsters. In de tussentijd blijft Zombi van Ubisoft nog tot en met 15 februari beschikbaar voor de console. Voor de Xbox 360 wordt de racegame Split/Second tot en met 15 februari aangeboden. Deze game is ook bovendien ook speelbaar op de Xbox One, net zoals de rest van de games die via het Games with Gold-programma worden vrijgegeven.

Op 16 februari wordt Zombi vervangen door Assassin’s Creed Chronicles: India, die tot en met 15 maart beschikbaar blijft. Split/Second zal worden opgevolgd door Crazy Taxi.

Xbox One

  • Zombi (tot en met 15 februari)
  • Shadow Warrior (tot en met 28 februari)
  • Assassin’s Creed Chronicles: India (van 16 februari tot en met 15 maart)

Xbox 360

  • Split/Second (tot en met 15 februari
  • Crazy Taxi (van 16 februari tot en met 28 februari)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*