OnePlus 5T Lava Red vanaf morgen te koop

Smartphones

OnePlus heeft vandaag een nieuwe kleurvariant voor hun nieuwste smartphone gepresenteerd: de OnePlus 5T Lava Red. Deze nieuwe versie heeft nog steeds een voorzijde met zwarte bezels, terwijl de aluminium achterkant een warme rode kleur heeft gekregen. Het bedrijf heeft daarnaast ook de vingerafdrukscanner voorzien van een rood-keramische kleur. Mocht je de OnePlus 5T Lava Red al cadeautje voor Valentijnsdag willen kopen, dan kun je vanaf dinsdag 6 februari om 10.00 Nederlandse tijd terecht op de officiële website van OnePlus.

OnePlus 5T Lava Red

De OnePlus 5T Lava Red werd eind 2017 al gelanceerd in andere landen en vanwege het succes komt deze opvallende verschijning nu ook naar Nederland. Om de roodgloeiende kleur te creëren heeft het bedrijf verschillende designtechniek- en processen toegepast, waarbij de behuizing twee zandstraaltechnieken ondergaat en tussendoor wordt geanodiseerd. Daarna wordt er een beschermende laag toegevoegd die ervoor zorgt dat er geen vlekken door vingerafdrukken op komen.

Na de lancering van de limited edition OnePlus 5T Sandstone White en de originele 5T in Midnight Black is de Lava Red de derde kleur waarin het laatste vlaggenschip van OnePlus op de markt wordt gebracht. OnePlus heeft vanwege Valentijnsdag en de introductie van de OnePlus 5T Lava Red ook nog twee leuke acties georganiseerd:

  • Couple goals bij de aanschaf van accessoires: als consumenten twee van dezelfde items kopen, krijgen ze 15% korting. Dit geldt onder andere op de OnePlus Bullets (V2), een selectie bumperhoesjes, siliconenhoesjes en OnePlus rugzakken.
  • Als de OnePlus 5T Lava Red voor 8 februari besteld wordt, krijgen consumenten hem met priority shipping opgestuurd en hebben zij hem binnen 2 tot 3 werkdagen in handen.

Beschikbaarheid

Vanaf dinsdag 6 februari om 10.00 Nederlandse tijd is de OnePlus 5T Lava Red, zolang de voorraad strekt, te koop voor 559 euro. Het toestel beschikt over 8GB RAM en 128GB opslagruimte. De overige specificaties zijn identiek aan de reguliere OnePlus 5T.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*