ClockworkMod Recovery installeren op de HTC One (M7)

Archief

htc one (M7)Wil je het meest uit je HTC One halen? Dan kom je al snel uit bij de welbekende XDA community, maar voordat je custom ROM’s, tweaks en kernels kan installeren moeten we eerst ClockworkMod Recovery installeren op de HTC One. Met ClockworkMod Recovery is het mogelijk om custom ROM’s, tweaks en kernels te installeren, maar ook kun je eenvoudig een back-up van je huidige ROM maken en deze op een later tijdstip weer herstellen.

In de volgende handleiding zullen we je stap voor stap uitleggen hoe je ClockworkMod Recovery kan installeren op de HTC One. Zorg voordat je met de installatie begint wel dat je een back-up hebt gemaakt van belangrijke data, zoals contacten, foto’s, muziek etc. Hoewel er tijdens de installatie weinig mis kan gaan met de installatie, wijzen we je er wel op dat wij niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor welke geleden schade dan ook. Het is dan ook belangrijk om de stappen eerst goed door te lezen, voordat je zomaar ergens mee begint.

Vereisten

Installatie ClockworkMod Recovery op de HTC One (M7)

  1. Verbind de HTC One met je computer en controleer of de telefoon wordt herkent door je Windows computer.
  2. Mocht dit niet het geval zijn installeer dan eerst de drivers door middel van het HTC Sync pakket.
  3. Download de nieuwste All-In-One HTC One Toolkit (kijk naar de datum) en pak het bestand uit naar een nieuwe folder, maar wijzig de naam van het bestand niet, want anders zal het niet werken.
  4. Start nu de applicatie op en volg de stappen die worden weergegeven op het scherm.
  5. Na het volgen van de stappen op de juiste manier zal de bootloader van je HTC One zijn ontgrendeld, maar is ook ClockworkMod Recovery automatisch geïnstalleerd op de telefoon.
  6. Om ClockworkMod Recovery te starten schakel je de HTC One helemaal uit en druk je daarna de aan/uit knop en de volume omlaag ingedrukt tot ClockworkMod Recovery is gestart.

Back-up HTC ONe

  1. In ClockworkMod Recovery kun je een back-up maken van je huidige ROM.
  2. Start ClockworkMod Recovery.
  3. Open het Backup en Restore menu.
  4. Selecteer Backup en er zal na de bevestiging van je een keuze een back-up worden gemaakt van je huidige ROM, zodat je deze eenvoudig terug kan zetten via exact hetzelfde menu, maar kies je dan voor restore in plaats van backup.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*