Nieuwe Raid Bosses aan Pokémon Go toegevoegd

Gaming

Pokémon Go-spelers hebben mogelijk een manier ontdekt om een extra gratis Raid Pass te bemachtigen. Een Reddit-gebruiker ontdekte dat spelers een extra Raid Pass ontvangen wanneer ze de tijdzone op hun telefoons omschakelen naar de andere kant van de internationale datumgrens. Daarna kun je in Pokémon Go bij een van de Gyms een foto spinnen om de volgende Raid Pass een aantal uren eerder te ontvangen.

Pokémon Raid Pass bemachtigen

Spelers die de exploit gebruiken kunnen overigens de volgende dag niet langer een Raid Pass ontvangen, tenzij de tijdzone op hun telefoon opnieuw wordt aangepast. Het is desondanks wel een handig trucje wanneer je geen tijd hebt om doordeweeks deel te nemen aan een Raid Battle. Het is bovendien niet voor het eerst dat spelers misbruik hebben gemaakt van tijdzones.

Afgelopen zomer ontdekten spelers dat ze onbeperkte munten van verdedigers konden krijgen door de tijdzone aan te passen. Daarnaast werd er een manier bedacht om hun dagelijkse bonuses vroeger dan gebruikelijk te ontvangen. Pokémon Go-ontwikkelaar Niantic heeft beide exploits uiteindelijk gedicht en we verwachten dat deze maas in de wet, nu het publiekelijk bekend is geworden, ook snel zal worden verholpen.

Pokémon Go Legendary Event

Legendary Week-evenement

Spelers kunnen echter nog enkele uren optimaal profiteren van een extra Raid Pass, want het is de laatste dag van het Legendary Week-evenement. Spelers kunnen tijdens dit evenement Rayquaza, Groudon en Kyogre vangen tijdens Raid Battles. Na dit evenement zal er voorlopig weer afscheid worden genomen van Groudon en Kyogre. De uitslag van het evenement heeft ook invloed op welk type eieren spelers in de komende zullen ontvangen bij PokéStops en Gyms.

Update: Rayquaza heeft de Legendary Week in zijn voordeel beslecht en dat betekent dat er in de komende periode meer eieren zullen worden uitgebroed met Pokémon die van het winderige weer houden. Daarnaast zijn er Pokémon toegevoegd die worden geboost door het winderige weer.

  • Exeggutor – 13839 cp (level 2)
  • Slowbro – 11776 cp (level 2)
  • Aerodactyl – 17294 cp (level 3)
  • Alakazam – 22646 cp (level 3)
  • Claydol – 13450 cp (level 3)
  • Starmie – 17384 cp (level 3)
  • Scyther – 17358 cp (Level 3)
  • Charizard – 28485 cp (level 4)

Als spelers Rayquaza vaker verslaan dan Groudon en Kyogre, dan zullen er meer eieren verschijnen met Pokémon die van winderig weer houden. Worden Groudon Kyogre vaker verslaan dan Rayquaza, dan zullen er meer eieren worden vrijgegeven met Pokémon die van zonnig en regenachtig weer houden. Tot op heden heeft Rayquaza een kleine voorsprong op Groudon en Kyogre.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*