Kingdom Come: Deliverance patch 1.3.1 nu beschikbaar

Gaming

Kingdom Come: Deliverance-spelers wachten vanwege de nodige bugs geduldig op de release van patch 1.3, echter lijkt het erop dat ze nog heel even geduld moeten hebben. Sinds de release van Kingdom Come: Deliverance zijn er allerlei irritante bugs en technische problemen ontdekt en deze nieuwe update moet de ervaring sterk verbeteren. Eerder bracht ontwikkelaar Warhorse Studios al een update uit om het probleem met de R2-knop te verhelpen.

Update: ontwikkelaar Warhorse Studios heeft patch 1.3.1 uitgebracht voor de pc-versie van Kingdom Come: Deliverance. De update is nu beschikbaar voor Steam-gebruikers en bevat meer 300 bugfixes voor verschillende quests.

Kingdom Come: Deliverance patch 1.3

Er zijn desondanks nog veel problemen die de ervaring negatief beïnvloeden. Bugs in quests zorgen ervoor dat de progressie stopt, het save-systeem moet opnieuw worden ontworpen en ook beloofde de ontwikkelaar dat er een nieuwe minigame in ontwikkeling is voor lockpicking. Dat alles en meer maakt onderdeel uit van patch 1.3, die eigenlijk al twee weken na de release van Kingdom Come: Deliverance had moeten verschijnen.

Ontwikkelaars Warhose bevestigde afgelopen dinsdag dat patch 1.3 vertraging heeft opgelopen. Op Twitter geeft het bedrijf aan dat het geen specifieke releasedatum kan garanderen voor de broodnodige Kingdom Come: Deliverance-update.

Update verschijnt deze week

Er is ook goed nieuws, want Daniel Vavra, game director van Kingdom Come: Deliverance, verduidelijkte niet veel later op Twitter dat de update nog steeds deze week wordt verwacht. De update komt eerst naar de pc, terwijl de Xbox One- en PlayStation 4-versie een paar dagen later zullen volgen vanwege het feit dat Sony en Microsoft de update moeten certificeren.

Mocht je nog altijd tegen veel problemen aanlopen, dan raden we je aan om de game na het verschijnen van patch 1.3 nogmaals een kans te geven. Kingdom Come: Deliverance werd op 13 februari 2018 uitgebracht voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*