Sonos Play:1 aanbieding, twee speakers voor 299 euro

Aanbiedingen

Bij Expert is vandaag de Sonos bundel Play:1 in de aanbieding. Het pakket bestaat uit twee Sonos Play:1-speakers die voor 299 euro bij de Expert worden aangeboden. Dat is een leuke korting ten opzichte van de Nederlandse concurrentie, waar twee speakers vanaf 358 euro zijn te verkrijgen. De producten van Sonos worden doorgaans vrijwel niet afgeprijsd en met deze bundel kun je gelijk een stereo opstelling creëren.

De Sonos Play:1 is een uitstekende instapspeaker om kennis te maken met het platform. Sonos heeft de speaker een mooi ontwerp gegeven en op de bouwkwaliteit hebben we eveneens niks aan te merken. Daarnaast kun je via Wi-Fi eenvoudig meer Sonos speakers aan elkaar koppelen. Je kan ze zelfs in verschillende kamers plaatsen en ze bedienen met de bijbehorende app. Het grote voordeel is dat alles draadloos werkt en makkelijk is uit te breiden. Helaas zorgt dat er tegelijkertijd voor dat de speakers van Sonos moeilijker zijn te combineren met andere systemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*