PlayerUnknown’s Battlegrounds: deze veranderingen zijn op komst

Gaming

PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) is nog altijd een van de populairste Xbox One- en pc-games van dit moment, echter heeft het in de afgelopen flinke concurrentie gekregen van het gratis te spelen Fortnite Battle Royale. De ontwikkelaar van de game, PUBG Corperation, heeft daarom plannen om in het komende jaar verschillende nieuwe functies en maps te introduceren om de concurrentiestrijd te winnen.

Roadmap PlayerUnknown’s Battlegrounds

Afgelopen donderdag onthulde het bedrijf zijn roadmap, waaruit blijkt dat er verschillende nieuwe functies in ontwikkeling en dat er een kleinere map op komst is. Deze map van vier kilometer bij kilometer zal in april naar de testservers van PlayerUnknown’s Battlegrounds worden uitgerold. De kaart is aanzienlijk kleiner dan Erangel en dat zal ervoor zorgen dat spelers elkaar sneller zullen tegenkomen. Een kleinere map moet zorgen voor kortere matches en een snellere, meer chaotische ervaring.

De map lijkt zich op basis van de afbeeldingen in een tropisch gebied af te spelen met dicht gebladerte en schaarse nederzettingen. Daarnaast is er een nieuwe kaart van acht bij acht kilometer in ontwikkeling, maar verdere details zijn nog niet bekendgemaakt. PUBG Corperation werkt ook aan een emote-systeem waarmee spelers zich op nieuwe manieren kunnen uitdrukken gedurende gevechten. Het systeem kan worden geactiveerd via een radiaal menu, waarmee acties kunnen worden uitgevoerd om met andere spelers te communiceren.

Nieuwe wapens, voertuigen en moi

Op de roadmap zien we dat er ook nieuwe content op komst is, waaronder nieuwe spelmodi buiten de traditionele battle royale-modus, nieuwe wapens en voertuigen. De gameplay wordt eveneens onder handen genomen met realistischere wapens en vernieuwde animaties. Het volledige overzicht van alle veranderingenvoor PlayerUnknown’s Battlegrounds kan op de officiële website worden gevonden. Op een later moment zal de ontwikkelaar een roadmap plaatsen voor de Xbox One-versie, hoewel we verwachten dat beide versies niet veel van elkaar gaan verschillen.

Worden jullie enthousiast van de aangekondigde plannen? Laat het ons weten in de reacties.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*