Nieuwe gratis Xbox One- en Xbox 360-games nu beschikbaar

Gaming

In de afgelopen maanden zijn er relatief weinig nieuwe games voor de Xbox verschenen, maar vandaag staan er weer een aantal Xbox 360- en Xbox One-games voor Xbox Live Gold-abonnees. De Games with Gold-titels worden tegenwoordig een dag eerder aangeboden dan je gewend bent.

Games with Gold – maart 2018

Xbox One-gebruikers kunnen aan de slag met Superhot, een shooter waar de tijd alleen vordert als je beweegt. Voor de Xbox 360 is de puzzelgame Quantum Conundrum van Portal-ontwikkelaar Kim Swift beschikbaar. Games voor de Xbox 360 zijn bovendien backwards compatibel met de Xbox One.

Microsoft introduceerde tot op heden zijn nieuwe Games with Gold-titels op de 1e en 16e dag van de maand, echter worden de nieuwe games tegenwoordig een dag eerder aangeboden. Spelers kunnen daardoor niet alleen de nieuwe titels downloaden, maar krijgen ook nog een laatste kans om de titels die een dag later verdwijnen toe te voegen aan hun Xbox-bibliotheek. Dit betekent dat je alleen vandaag nog de kans hebt om Trials of the Blood Dragon (Xbox One) en Brave: The Video Games (Xbox 360) te downloaden.

Je kan de Games with Gold-titels van maart 2018 downloaden via je console of ze gratis toe te voegen in de Xbox Store. Dit is het huidige aanbod:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*