Pokémon Go-update bevat nieuwe Pokémon, moves en quests

Gaming

De meest recente Pokémon Go-update bevat een aantal aanwijzingen over wat we er in de komende periode mogelijk wordt toegevoegd aan de game. Pokémon Go-ontwikkelaar Niantic kondigde aan dat de update (versie 95.3 voor Android en 1.65.3 voor iOS), het mogelijk maakt om Facebook-accounts te linken. Dataminers ontdekten echter ook nog een aantal andere toevoegingen in de broncode van de nieuwe apps.

Nieuwe Pokémon Spinda

Het blijkt namelijk dat Niantic code heeft toegevoegd die gerelateerd is aan Spinda, een van de weinige Pokémon van de derde generatie die nog niet beschikbaar is in Pokémon Go. Spinda is een unieke Pokémon met vier plekken, die overal op het gezicht en de oren kunnen verschijnen, met een kwint op de achterkant van zijn kop. Deze vlekpatronen zijn verschillend voor elke Spinda. In Pokémon Go zouden er acht Spinda-varianten zijn te vinden. We verwachten niet dat ze in battles van elkaar verschillen, maar voor de verzamelaars zijn de varianten een leuke toevoeging.

Er is ook code toegevoegd met betrekking tot twee nieuwe moves: Frenzy Plant en Weather Ball. We weten al enige tijd dat Frenzy Plant aan de game zal worden toegevoegd, omdat het de nieuwe move is voor de volgende Community Day. Weather Ball is een exclusieve move van Castform en verandert op basis van het weer. Er zijn vier varianten van de Weather Ball, waarbij iedere variant gerelateerd is aan een Castform-type.

Quests en nieuwe PokéStops

Daarnaast werden er nog twee andere mogelijke veranderingen opgemerkt. Dataminers vonden opnieuw code voor quests, wat aangeeft dat Niantic nog steeds aan deze functie werkt. Eerder dit jaar werd ontdekt dat de ontwikkelaar plannen had om missies aan Pokémon Go toe te voegen, maar in een recente update waren alle verwijzingen naar quests weer geschrapt. Ten slotte kunnen spelers in de toekomst potentiële PokéStops indienen. Momenteel gebruikt Niantic inzendingen van Ingress, hun andere AR-game, om PokéStops te bepalen.

De Pokémon Go-update is inmiddels beschikbaar voor iOS en Android.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*