Alleen vandaag: Nintendo Switch voor 294 euro bij Bol.com

Gaming

Bol.com heeft vandaag een mooie aanbieding voor gamers die nog niet in het bezit zijn van de Nintendo Switch. Alleen vandaag is de Nintendo Switch in de kleuren grijs en neon bij Bol.com te bestellen voor 294 euro. De console van het Japanse bedrijf wordt normaal gesproken aangeboden voor 329 euro.

De Nintendo Switch is de populairste console van dit moment en kan op meerdere manier worden gebruikt. Je kan de Switch in het docking station plaatsen om games op de televisie te spelen. Game je liever onderweg? Geen probleem, want dan schuif je gewoon de verwijderbare Joy-Cons aan de zijkanten van het 6,2-inch scherm en speel je bijvoorbeeld lekker verder in de trein. Ten slotte kun je bepaalde games met zijn tweetjes spelen, elk met één van de controllers. Ben je in het bezit van een tweede setje Joy-Cons, dan speel je zelfs met maximaal 4 spelers op 1 systeem.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*