Geen multiplayer voor Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered

Gaming

Vorige week werd Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered gespot op de Italiaanse website van Amazon. De game zou volgens de inmiddels verwijderde productpagina op 30 april moeten verschijnen voor slechts €19,99. Vanwege het lage prijskaartje waren er wat twijfels over de authenticiteit van het lek, echter hebben het doorgaans goed geïnformeerde charlieINTEL en Eurogamer het bestaan van Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered inmiddels ook bevestigd.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered

Er blijkt namelijk een goede reden te zijn waarom de Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered zo aantrekkelijk geprijsd wordt. Uit materiaal dat charlieINTEL heeft ontvangen van een Raven Software-medewerker blijkt namelijk dat de geremasterde versie geen multiplayermodus heeft. De game bestaan alleen uit de singleplayer-campagne en dat verklaart ook direct de lage prijs. In 2017 bracht Activision Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered uit. Die game werd in juni gelanceerd voor €39,99, maar bevatte zowel de singleplayer-campagne als de multiplayermodus.

Volgens de informatie van charlieINTEL is Raven Software overigens niet de ontwikkelaar van Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered. De studio ontwikkelde in 2016 wel de remaster van Call of Duty 4, echter zouden ze op geen enkele manier betrokken zijn aan deze nieuwe titel, zo claimt de site op basis van het ingezonden materiaal. Er gaan geruchten dat Beenox, het team dat Raven Sofftware assisteerde bij de ontwikkeling van de singleplayer-campagne van Call of Duty 4 Remastered, zou kunnen werken aan Modern Warfare 2 Remastered.

De studio heeft in de afgelopen maanden namelijk veel nieuw personeel aangenomen voor de ontwikkeling van de Call of Duty-franchise. Het is niet duidelijk met welke Call of Duty-titels Beenox nu bezig is. Er wordt al enige tijd gesproken over een Nintendo Switch-versie van Call of Duty: Black Ops 4, die tot op heden alleen is aangekondigd voor de Xbox One, PlayStation 4 en pc. Het zou ons echter niet verbazen dat uitgever Activision de aankondiging van de Switch-versie nog even geheim wil houden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*