Pokémon Go krijgt deze week missies

Gaming

Niantic heeft vandaag aangekondigd dat Pokémon Go vanaf eind deze week missies krijgt. Spelers krijgen van de ontwikkelaar doelen om bijvoorbeeld een specifieke Pokémon te vangen of door een Raid Battle te winnen. Voor het succesvol voltooien van missies ontvang je stempels, waarmee je de Legendary Pokémon Mew kan vrijspelen.

Pokémon Research

De ontwikkelaar noemt deze missies Pokémon Research er zijn twee soorten onderzoek waaraan de speler kan bijdragen: Field Research en Special Research. Taken voor Field Research ontvang je door PokéStops te spinnen, waarna je een doel krijgt om bepaalde Pokémon te ontdekken en vangen of het aangaan van een gevecht. Special Research kan worden aangevraagd door Professor Willow en hij neemt je mee op een reis om belangrijke ontdekkingen te doen.

Beide onderzoeken leveren beloningen op, waaronder een verscheidenheid aan nuttige items en ontmoetingen met bepaalde zeldzame Pokémon. Spelers kunnen elke dag zoveel taken uitvoeren als ze willen, wat moet resulteren in dagen vol avontuur. De taken hebben verschillende moeilijkheidsgraden, hoe uitdagender een taak is, des te groter de beloning is die op je wacht.

Je kan iedere dag één Stamp verdienen door minimaal een Field Research-taak uit te voeren en wanneer je zeven stempels hebt verzameld, kun je een Research Breakthrough behalen voor nog grotere beloningen. Volgens Niantic kan het zelfs resulteren in een ontmoeting met een Legendary Pokémon.

Field Research en Special Research

Uit de gepubliceerde screenshots blijkt dat spelers beloningen krijgen in de vorm van items voor het uitvoeren van onderzoeken. Bovendien wordt er gesproken over de Legendary Pokémon Mew, die vermoedelijk vrij is te spelen met Stamps. Je zal daarvoor dagelijks een missie moeten voltooien.

Vanaf 30 maart zijn de missies beschikbaar in de Android- en iOS-versie van Pokémon Go. Niantic heeft vermoedelijk gewacht op het juiste tijdstip, omdat spelers in de wintermaanden doorgaans minder naar buiten gaan om de game te spelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*