Dit zijn de gratis PlayStation 4-, PS3- en PS Vita-games in april

Gaming

De maand zit er weer bijna op en dat betekent dat er weer nieuwe gratis games op komst zijn voor PlayStation 4-, PlayStation 3 en PlayStation Vita-gebruikers met een PlayStation Plus-abonnement. Zoals gebruikelijk zijn er in totaal zes games te downloaden, verdeeld over de consoles die deelnemen aan het programma.

PlayStation Plus in april 2018

Sony richt zich ook in april weer nadrukkelijk op de PlayStation 4. Vanaf volgende week dinsdag kunnen PS4-bezitters aan de slag met TrackMania Turbo, de razendsnelle racegame van Ubisoft met ondersteuning voor de PlayStation VR. De tweede game is Mad Max, een actiegame die zich afspeelt in de post-apocalyptische wereld van de franchise.

Daarnaast kunnen PS3-eigenaren aan de slag met Space We Brawl en Toy Home. Voor de Vita worden 99 Vida en Q-Bert Rebooted aangeboden. De laatstgenoemde game heeft Cross-Buy-ondersteuning, waardoor de titel ook beschikbaar is voor de PS3 en PS4. Het aanbod is helaas niet zo interessant als deze maand, maar nog altijd degelijk te noemen.

Alle PlayStation Plus-games zijn vanaf dinsdag 3 april te downloaden in de PlayStation Store. In de tussentijd raden we iedereen aan om de uitstekende games van maart nog te downloaden, waaronder Ratchet & Clank en Bloodborne voor de PlayStation 4. Je hoeft ze alleen toe te voegen aan je bibliotheek, zolang je in het bezit bent van een PlayStation Plus-abonnement kun je ze spelen. De links hier verwijzen je direct naar de productpagina’s van de huidige Plus-games.

PlayStation 4

  • Mad Max
  • TrackMania Turbo
  • Q-Bert Rebooted

PlayStation 3

  • In Space We Brawl
  • Toy Home
  • Q-Bert Rebooted

PlayStation Vita

  • 99 Vidas
  • Q-Bert Rebooted

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*