Mad Max en Trackmania Turbo nu beschikbaar voor PS4-bezitters

Gaming

Sony kondigde week de PlayStation Plus-games voor april aan en vanaf vandaag zijn ze beschikbaar voor PlayStation 4-, PS3- en PS Vita-gebruikers met een Plus-abonnement. We nemen afscheid van de geweldige maand maart, want in de afgelopen periode konden spelers het alom geprezen Bloodborne en Rachet & Clank downloaden. Deze maand zijn de games wat minder spectaculair, maar nog altijd de moeite waard.

Voor de PlayStation 4 verschijnt het in 2015 uitgebrachte Mad Max en de racegame Trackmania Turbo van Ubisoft. Daarnaast kunnen PS3-eigenaren aan de slag met Space We Brawl en Toy Home. Voor de Vita worden 99 Vida en Q-Bert Rebooted aangeboden. De laatstgenoemde game heeft Cross-Buy-ondersteuning, waardoor de titel ook beschikbaar is voor de PS3 en PS4. Het aanbod is helaas niet zo interessant als deze maand, maar nog altijd degelijk te noemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*