Pokémon Go Kanto-evenement start op 10 april

Gaming

Het volgende Pokémon GO-evenement zal in het teken staan van de originele Pokémon van Pokémon Red en Blue. Eerder vandaag werd de maandelijkse nieuwsbrief verstuurd om spelers te informeren over aankomende Pokémon Go-evenementen en nieuwe functies. De meeste aankondigingen waren al bekend bij fans, maar er zat nog een interessant nieuwtje begraven in de nieuwsbrief.

Pokémon Go Kanto-evenement

“Trainers, vanaf 10 april, organiseren we een speciale viering ter ere van de Kanto-regio in Pokémon Go!”, zo viel in de nieuwsbrief te lezen. “Houd de officiële Pokémon Go-website en social-mediakanalen in de gaten voor meer informatie over dit evenement.”

De Kanto-regio was het gebied dat voor het eerst werd verkend in Pokémon Red en Blue en later opnieuw werd bezocht in Pokémon Gold en Silver. Daarnaast zijn er remakes van beide titels verschenen, waardoor de Kanto-regio nog altijd een van de meest bezochte en bekendste regio’s in de franchise is. De nieuwsbrief geef niet aan wat er tijdens het evenement gaat gebeuren, maar het is aannemelijk dat er meer eerste generatie Pokémon uit de Kanto-regio zullen verschijnen in de wereld.

Spelers die Pokémon al vanaf dag 1 hebben gespeeld zullen de meeste Pokémon uit de Kanto-regio al hebben gevangen, echter zijn ze na verloop van tijd steeds zeldzamer geworden omdat ontwikkelaar Niantic steeds meer Pokémon aan de game heeft toegevoegd. De Kanto-regio bevat ook een groot aantal exclusive Pokémon en het is aannemelijk dat we een tijdelijke rotatie van regionale Pokémon krijgen om spelers de kans te geven om Pokémon te vangen uit andere continenten.

Volgende Pokémon Go Community Day

Later deze maand zal ook de volgende Community Day plaatsvinden en spelers kunnen op ditmaal Mareep vangen, hoewel de ontwikkelaar nog niet bekend heeft gemaakt welke exclusieve move de Electric-type Pokémon krijgt. Het evenement vindt plaats op zondag 15 april. Verder werden eerder deze week Latios en Latias, de tweeling Eon Pokémon van Ruby en Sapphire, aan de game toegevoegd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*