LG bevestigt op eigen website komst van LG G7

Smartphones

Er is tot op heden veel onduidelijkheid geweest over de naam van LG’s volgende vlaggenschip, maar de officiële website van LG lijkt aan alle twijfels een einde te maken. Op een pagina over de Quick Charge-technologie is namelijk te zien dat de (toekomstige) LG G7 ondersteuning zal bieden voor Quick Charge 4.0 en dat betekent ook dat het toestel zal worden aangedreven door de Snapdragon 845-soc van Qualcomm.

LG G7 gespot

De LG G7 krijgt volgens eerdere geruchten een 6,1-inch oled-scherm met een inkeping aan de bovenkant van het scherm. Het scherm heeft naar verluidt een resolutie van 3120 x 1440 pixels met een beeldverhouding van 19,5:9. Dankzij de inkeping is de G7 echter niet langer dan de V30. In de notch zit een 8-megapixelcamera met groothoeklens verwerkt. De water- en stofdichte behuizing bestaat uit een aluminium frame met een voor- en achterkant glas. Dankzij de glazen achterkant is er ook ondersteuning aanwezig voor draadloos opladen.

LG G7

Aan de achterzijde van de LG G7 is gekozen voor een cameramodule met twee 16-megapixelsensoren, die beide zijn voorzien van optische beeldstabilisatie. De hoofdsensor heeft een diafragmaopening van f/1.6, terwijl de groothoeklens een diafragmaopening heeft van f/1.9. De vingerafdruksensor bevindt zich nog steeds op de achterzijde. Het toestel wordt aangedreven door de Snapdragon 845-soc van Qualcomm in combinatie met 4GB ram en 64GB opslagruimte. Er zou ook een variant op komst zijn met 6GB ram en 128GB opslag.

Update: AndroidHeadlines heeft nog afbeelding gepubliceerd waarop de LG G7 in alle kleurvarianten is te zien.

LG G7 ThinQ

Vorige week publiceerde TechRadar al enkele foto’s van het ontwerp en de nieuwe naam. Volgens de site zou het gaan om de LG G7 ThinQ, hoewel deze variant mogelijk alleen in bepaalde regio’s van de wereld verschijnt. De LG V30 ThinQ is bijvoorbeeld ook nooit in Europa gelanceerd. Bronnen waarmee de site sprak bevestigden dat de LG G7 in mei wordt aangekondigd en gelanceerd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*