Fortnite 3.5.1-update verhelpt de nodige bugs

Gaming

Epic Games heeft een nieuwe update voor Fortnite uitgebracht; versie 3.5.1 is nu beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, Windows, macOS en iOS. De update verhelpt een aantal problemen met update 3.5, die afgelopen woensdag werd vrijgegeven.

Fortnite 3.5.1

Het nieuwe replay-systeem van update 3.5 zorgde voor de nodige problemen, wat in sommige gevallen kon resulteren in een crash. Volgens ontwikkelaar Epic Gmes zijn de problemen met deze nieuwe versie verholpen. Daarnaast is ook een probleem onder handen genomen waarbij spelers wapens konden afvuren voordat de animatie was voltooid.

Fortnite 3.5.1

In Fortnite Save the World heeft Epic de manier veranderd waarop tickets voor evenementen worden omgezet in lama’s. Vanaf nu ontvangen spelers één lama voor 1000 tickets; voor tickets boven de 1000 ontvang je een extra lama, ongeacht hoeveel extra tickets je in bezit hebt. Bovendien krijgen spelers twee Spring Llamas’s cadeau. Het volledig overzicht met alle veranderingen kan op de website van de ontwikkelaar worden gevonden.

De ontwikkelaar maakte gisteren ook bekend dat er de nodige freebies worden aangeboden vanwege de problemen met de servers in de afgelopen dagen. Dit weekend ontvangen Battle Royale-spelers een gratis Back Bling-item en voor Save the World is er een Troll Stash Llama beschikbaar. Beide items kunnen worden gevonden in de in-game stores van de betreffende modi. Verder heeft Epic een ‘pakket Battle Stars’ beschikbaar gemaakt voor Battle Royale, waarmee je beloningen kan verdienen.

Het blijft op dit moment nog onduidelijk wanneer de Guided Missile terugkeert naar Fortnite Battle Royale, maar het goede nieuws is dat de serverproblemen in ieder geval achter ons liggen. Eerder deze week introduceerde de 3.5-update ook nog Port-a-Fort, een fort dat je in een oogwenk kan bouwen, en de nodige tweaks. De week 8 challenges zijn ook live gegaan en je kan hier de volledige lijst met uitdagingen bekijken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*