Alles wat je moet weten over de volgende Pokémon Go Community Day

Gaming

Pokémon Go Kanto Week ging eerder deze week van start, maar aankomende zondag zal er nog een evenement plaatsvinden. De volgende Pokémon Go Community Day vindt namelijk plaats op zondag 15 april en geeft spelers de kans om bonussen te verdienen en een Pokémon te vangen met een exclusieve move.

Pokémon Go Community Day april

Om deel te nemen aan de vierde Pokémon Go Community Day moet je je rond 11:00 Nederlandse tijd bevinden in een park. Het evenement eindigt om 14:00, waardoor je drie uur de tijd hebt om te profiteren van de verschillende voordelen.

De bonus die Niantic deze maand aanbiedt, is dat eieren veel sneller uitkomen dan normaal het geval. Tijdens deze uren zullen eieren uitkomen op een kwart van de afstand die ze normaal gesproken vereisen. Verder blijven Lure Modules gedurende het evenement drie uur actief.

Pokémon Go Community Day April 2018

Mareep is deze maand de speciale Pokémon tijdens de Community Day. De Electric-type Pokémon zal tijdens de uren van het evenement in grotere aantallen verschijnen. Spelers die Mareep evolueren tot zijn definitieve vorm leren de krachtige aanval Dragon Pulse.

De Community Day valt deze maand samen met Kanto Week, dat nog tot en met 17 april loopt. Spelers zullen vanwege het evenement vaker een Red en Blue Pokémon tegenkomen, zoals Bulbasaur, Charmander, Squirtle en Pikachu. Daarnaast zullen eerste generatie Pokémon zoals Snorlax en Aerodactyl vaker verschijnen bij Raid Battles en ontvangen ze twee keer zoveel Candy voor het vangen van Pokémon.

Spelers hebben ook nog steeds de mogelijkheid om nieuwe Legendary Pokémon te vangen. Tot 8 mei zijn de Eon Pokémon Latios en Latias beschikbaar in verschillende delen van de wereld. Momenteel is Latios beschikbaar in Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Afrika, terwijl Latias te vinden is in Europa en Azië. Op 8 mei zullen ze van locatie wisselen, waar ze tot 5 juni zullen verblijven. a

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*