Nieuwe afbeelding toont LG G7 ThinQ

Smartphones

LG staat op het punt op zijn volgende high-end Android-smartphone aan de wereld te onthullen. Het toestel zal volgende maand zijn debuut makens als de LG G7 ThinQ en het ontwerp is al te gezien op enkele foto’s en in een video. Vandaag heeft telecominsider Evan Blass nogmaals een render getoond van de LG G7 ThinQ.

LG G7 ThinQ met inkeping

De afbeelding van Blass lijkt afkomstig te zijn van promomateriaal dat LG zal gebruiken om de LG G7 te presenteren. We zien het nieuwe ontwerp van de telefoon met een inkeping in de bovenkant van het scherm, waarin de selfiecamera en verschillende sensoren zitten verwerkt. Aan de rechterkant is de aan/uit-knop geplaatst, terwijl links te bediening voor het volume is te vinden en een extra knop. Het is nog onduidelijk welke functie deze knop krijgt, maar mogelijk kan het worden gebruikt om een slimme assistent te activeren, vergelijkbaar met de Bixby-knop op de high-end modellen van Samsung. We hopen alleen dat LG het mogelijk maakt om deze knop te configureren.

LG G7 ThinQ

Volgens eerder verschenen informatie heeft de LG G7 een 6-inch lcd-scherm met een beeldverhouding van 19:9. De telefoon meet 153,2 x 71,9 x 8,2mm, waarbij de dubbele camera aan de achterzijde nog 0,3mm buiten de behuizing steekt. Wat de telefoon weegt is onbekend. Het frame van de G7 is gemaakt van aluminium met een voor- en achterkant van glas. De vingerafdrukscanner is geplaatst onder de camera. Verder komt de smartphone met een 3,5mm-koptelefoonaansluiting en een usb-c-poort.

Verwachte specificaties LG G7

De LG G7 ThinQ wordt aangedreven door de Snapdragon 845-soc van Qualcomm. Deze chipset wordt gebruikt door vrijwel alle high-end Android-smartphones die dit jaar op de markt zijn gebracht. We verwachten dat er twee varianten op de markt worden gebracht: 4GB/6GB aan werkgeheugen en 64GB/128GB aan opslagruimte. De cameramodule zou bestaan uit twee 16-megapixelsensoren, de secundaire camera heeft naar verluidt een wijdhoeklens. Gezien de glazen achterkant is het aannemelijk dat de LG G7 ondersteuning zal bieden voor draadloos opladen.

LG gaat de G7 ThinQ volgende maand, op 2 mei, officieel onthullen. Volgens geruchten zou het toestel uit de doos op Android 8.1 Oreo draaien en een functie krijgen om de inkeping te verbergen, hoewel dat effect met een lcd-scherm minder mooi zal uitpakken in vergelijking met een oled-scherm. We hopen daarom dat de geruchten over het gebruik van een lcd-scherm toch niet blijken te kloppen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*