OnePlus 6 krijgt limited edition met Marvel Avengers-thema

Smartphones

De Indiase tak van OnePlus heeft eerder deze maand onbedoeld een teaser gepubliceerd voor de aankomende samenwerking met Marvel Studios, waarvan werd gedacht dat het zou gaan om een OnePlus 6 met een Avengers-thema. Vanaf vandaag hoeven we niet langer te speculeren, want het bedrijf bevestigde dat een speciale editie van de OnePlus 6 gaat uitbrengen die geïnspireerd is op Avengers: Infinity War-film, die op 25 april in premiere gaat.

OnePlus 6: Avengers

OnePlus zegt dat de samenwerking bestaat uit het vieren van het 10-jarig jubileum van Marvel Studios en dat de samenwerking de associatie met Disney India versterkt na de OnePlus-smartphone met Star Wars-thema van vorig jaar. Gezien het persbericht lijkt het erop dat de OnePlus 6 met Avengers-thema zich op de Indiase markt zal richten, net als de Star Wars-variant van de OnePlus 5T.

OnePlus 6 Marvel Avengers

Het is daarom onwaarschijnlijk dat de OnePlus 6 met Avengers-thema uiteindelijk zijn weg zal vinden naar Nederland. De grootste afzetmarkt voor OnePlus is India, gevolgd door China, waardoor het voor de hand ligt dat OnePlus zijn aandacht blijft richten op deze tweede markten met betrekking tot zijn limited edition-modellen. Bovendien heeft Marvel een enorme fanbase in India en later deze maand gaat ook nog eens de nieuwe film in premiere.

“Marvel is een van de meest erkende en gerespecteerde internationale entertainmentmerken ter wereld. Het blijvende succes en de ongeëvenaarde populariteit van het merk schuilt in het vertellen van epische verhalen met menselijke geest. Met de gigantische bibliotheek van meer dan 8000 personages, waaronder enkele van de meest iconische helden, zoals Iron Man, Thor, Captain America, The Incredible Hulk en meer, heeft Marvel fans over grenzen en onder alle leeftijdsgroepen verzameld.

OnePlus heeft eveneens een overweldigende en trouwe fanbase opgebouwd vanwege de focus op het brengen van de beste technologie naar zijn gebruikers. Het snelgroeiende merk neemt voortdurend feedback van de gemeenschap mee om niets anders dan de beste technologie naar zijn producten te brengen.

De associatie van OnePlus met Marvel Studios is een manifestatie van de blijvende liefde en steun die zij in de loop der jaar van hun respectievelijke communities hebben gekregen met een doel om verder te gaan dan het gewone en om baanbrekende innovaties in mobiele technologie te realiseren om de beste gebruikerservaringen te creëren.”

Het is nog niet exact duidelijk hoe de OnePlus 6 met Avengers-thema eruit zal komen te zien. De hardware blijft vermoedelijk ongewijzigd en hier kun je alle specificaties voor het komende vlaggenschip vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*