Samsung Galaxy S9 en S9+ voor 649 en 785 euro te koop

Smartphones

De Samsung Galaxy S9 en S9+ zijn zonder twijfel een van de beste smartphones ooit gemaakt, maar dat zien we ook terug in de hoge prijs. Er is echter ook goed nieuws, want de prijs van deze nieuwe modellen is op de Duitse site van Amazon al flink gezakt. We weten niet hoelang deze lage prijzen nog zullen worden gehanteerd, echter is het vermoedelijk verstandig om niet te lang te wachten.

Op dit moment is de Galaxy S9 bij Amazon.de te verkrijgen voor 650 euro en dat is bijna 200 euro minder dan de adviesprijs. De retailer is bovendien 100 euro goedkoper dan de goedkoopste aanbieder in Nederland. De Galaxy S9+ is voor 785 euro te koop en dat scheelt 60 euro in vergelijking met de Nederlandse concurrentie. Samsung bracht het toestel op 16 maart uit in Nederland voor 949 euro.

Je kan bij Amazon betalen met iDEAL, creditcard of per bank. De levertijd is twee tot vier dagen. Het gaat om de Europese variant met Exynos-soc en je krijgt twee jaar garantie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*