Red Dead Redemption 2 krijgt meerdere speciale edities

Gaming

Rockstar Games heeft bevestigd dat er meerdere speciale edities van Red Dead Redemption 2 zullen worden uitgebracht. De ontwikkelaar staat niet bepaald bekend om verschillende edities van hun games op de markt te brengen, maar Red Dead Redemption 2 zou daar dit jaar verandering in kunnen brengen.

Red Dead Redemption 2

Tegenwoordig zijn speciale edities meestal duurdere versies met extra digitale content en fysieke toevoegingen, zoals posters, beeldjes of een season pass voor toegang tot alle toekomstige uitbreidingen. We weten nog niet wat Rockstar voor ons in petto heeft, want dat wordt in juni bekendgemaakt. De ontwikkelaar plaatste deze kleine teaser aan het einde van een blogpost, waarin ook enkele nieuwe screenshots van Red Dead Redemption 2 werden getoond.

We weten dat de E3 in juni zal plaatsvinden, dus het is niet ondenkbaar dat we rond die periode meer te weten komen over de game. Overigens is de ontwikkelaar meestal niet aanwezig op de gamebeurs, waardoor het aannemelijk is dat de presentatie van Sony of Microsoft wordt gebruikt om nieuwe informatie over Red Dead Redemption 2 bekend te maken.

Rockstar heeft al bevestigd dat PlayStation 4-spelers exclusieve in-game items zullen krijgen in de multiplayermodus van de game, en het is daarom aannemelijk dat Sony de game exclusief mag tonen. Een PlayStation 4-bundel is ook niet uitgesloten, omdat Rockstar iets soortgelijks deed voor de lancering van GTA 5 en het podium betrad om een PS4-bundel aan te kondigen voor de game.

Red Dead Redemption 2 wordt op 26 oktober uitgebracht voor de PlayStation 4 en Xbox One. Het spel speelt zich af in 1899, 12 jaar voor de gebeurtenissen van de eerste Red Dead Redemption. Deze titel verscheen alleen voor de Xbox 360 en PlayStation 3, maar is nu ook backwards compatibel met de Xbox One en speelbaar op de PlayStation 4 en pc via PlayStation Now. Vorige week werd ook nog de derde trailer voor de game vrijgegeven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*