Rage 2 officieel aangekondigd

Gaming

De geruchten deden al enige tijd de ronde, maar Bethesda heeft vandaag bevestigd dat Rage 2 in ontwikkeling is. Bethesda publiceerde daarnaast ook nog een aankondigingstrailer, waarin helaas geen gameplay van Rage 2 is te zien. Volgens de uitgever komt daar echter binnenkort verandering in.

Rage 2

In de video zien we een verscheidenheid aan personages die vechten, zwaaien met wapen en de nodige gewichten optillen. Veel wijzer van het verhaal of de gameplay zijn we op basis van deze beelden niet geworden. Gelukkig hoeven we niet veel langer te wachten, want op dinsdag 15 mei komt wordt er een nieuwe video vrijgegeven met gameplaybeelden. Volgens Bethesda zullen er dan ook meer details over Rage 2 naar buiten worden gebracht.

Op de officiële website van Rage 2 is te zien dat de game in ontwikkeling is bij Avalanche Studios. De trailer doet bovendien sterk denken aan Mad Max en laat deze studio nou net verantwoordelijk zijn geweest voor die game. Rage 2 wordt omschreven als een echte FPS-beleving in de open wereld waar je overal naartoe kunt gaan, alles kunt schiet en alles kunt laten ontploffen.

Het originele Rage werd eind 2011 uitgebracht voor de PlayStation 3, Xbox 360 en pc. Vorige week verscheen Rage 2 al op een lijst van onaangekondigde games bij de Amerikaanse retailer Walmart.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*