Fortnite Twitch Prime Pack #2 staat nu klaar

Gaming

Fortnite-spelers met een Twitch Prime-account opgelet, want er staan weer een aantal gratis in-game goodies op je te wachten. Op dit moment kunnen degenen met een Prime-account het tweede Fortnite Twitch Prime Pack downloaden. In het pakket bevinden zich exclusieve gratis outfits, skins en andere items. Daarnaast krijgen spelers met een PlayStation Plus-abonnement ook nog toegang tot het Celebration Pack.

Fortnite Twitch Prime Pack #2

Het Twitch Prime Pack is slechts te verzilveren op één platform, maar let op want niet alle content kan onderling worden gedeeld. De content wordt gedeeld tussen pc/console en mobiel, maar niet tussen de Xbox One en PlayStation 4, zelfs niet waneer je dezelfde Epic-account gebruikt. Koppel je Epic- en Twitch-account om toegang te krijgen tot het Twitch Prime Pack, daarna klik je op kroon naast de zoekbalk op Twitch om je pakket te claimen.

Het Fortnite Twitch Prime Pack #2 bestaat uit 4 items:

  • Battle Royale Trailblazer-outfit: strijd voor de overwinning.
  • Battle Royale True North-rugbling: baan je een weg.
  • Battle Royale Tenderizer-pikhouweel: maak een goede eerste indruk.
  • Battle Royale Freestylin’-emote: ga los op de dansvloer

Als je alle stappen in het claimproces voor deze aanbieding hebt uitgevoerd, staat je content voor je klaar in je kluis de volgende keer dat je Fortnite speelt. Je hebt tot 11 juli om het Prime Pack te claimen. Twitch Prime biedt regelmatig gratis items en games aan. Om een Prime-abonnement af te sluiten neem je een Amazon Prime-abonnement en open daarna de volgende link om in te loggen als een Twitch Prime-gebruiker. Een abonnement kost €3,99 per maand.

Twitch Prime geeft je verder toegang tot maandelijkse bonus games en je kan een sponsor van je favoriete kanaal worden zonder extra kosten. Bovendien kun je content op Twitch met een Prime-account zonder reclames bekijken en ontvang je exclusieve emotes en een chatbadge.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*