OnePlus 6 livestream: volg hier de presentatie in Londen

Smartphones

Na weken van officiële teaser en onofficiële lekken staat OnePlus op het punt om de OnePlus 6 te onthullen. De presentatie van de OnePlus vindt vandaag, 16 mei om 18:00 Nederlandse tijd plaats in Londen. Het evenement is hier te bekijken door middel van een livestream en na de onthulling kunnen geïnteresseerden het toestel direct bestellen bij Belsimpel.

OnePlus 6 livestream

De OnePlus 6 zal in de voetsporen treden van andere OnePlus-apparaten door high-end hardware te bieden voor een schappelijk prijs. In de afgelopen periode is er veel informatie over het toestel verschenen en wil je alvast weten wat je van de onthulling kan verwachten, dan raden we je aan om dit artikel door te nemen. We gaan in het artikel uitgebreid in op de specificaties en het nieuwe ontwerp van de OnePlus 6.

We verwachten dat de presentatie van de OnePlus 6 ongeveer een uur zal duren, want vanaf 19:00 zal de OnePlus 6 beschikbaar zijn voor pre-order bij Belsimpel. Beide partijen hebben een officiële overeenkomst gesloten, waardoor Belsimpel de toestellen van het bedrijf voor de reguliere adviesprijs kan aanbieden. Tot op heden werden de toestellen alleen via grijze import aangeboden. Daarnaast wordt het hierdoor ook mogelijk om de OnePlus 6 los of in combinatie met een abonnement aan te schaffen.

De uitlevering gaat naar alle waarschijnlijkheid op 22 mei van start, hoewel Nederlandse consumenten de OnePlus 6 al een dag eerder kunnen aanschaffen in de pop-up store in Utrecht. De pop-up store in Nederland is te vinden in Voorstraat 6, Utrecht van 13:00 tot 21:00 op 21 mei.

Het is nog niet geheel duidelijk wat de OnePlus 6 in Nederland gaat kosten, echter verschenen de productpagina’s deze week kortstondig op Amazon Duitsland. Volgens de gelekte informatie gaat het goedkoopste model met 64GB opslag en 6GB RAM 519 euro kosten, terwijl de variant met 128GB opslag en 8GB voor 569 euro wordt aangeboden. De basisversie is alleen te verkrijgen in Mirror Black, terwijl het duurdere model ook wordt aangeboden met een matte achterkant. Er verschenen bovendien ook nog beelden van de OnePlus 6 in Silk White.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*