Fortnite Season 4, Week 5: dit zijn de nieuwe challenges

Gaming

Fortnite seizoen 4, week 5 challenges zijn opnieuw vroegtijdig gelekt en geven inzicht in wat voor taken spelers deze week moeten voltooien. In week 5 moeten Fortnite-spelers schade aanrichten met SMG’s, een Jetpack gebruiken, op zoek gaan naar kisten in Dusty Divot en meer.

Fortnite seizoen, week 5 challenges

Dit zijn de Fortnite challenges van seizoen 4, week 5:

  • Deel schade (500) toe aan tegenstanders met SMG’s
  • Zoek kisten in Dusty Divot
  • Gebruik een Jetpack
  • Zoek Gravity Stones
  • Volg de schatkaart in Greasy Grove
  • Eliminaties met een Minigun of Light Machine Gun
  • Elimineer tegenstanders in Lucky Landing

De challenges van deze week zijn vrij standaard en zouden niet voor al te veel problemen moeten zorgen. Mocht je drie tegenstanders in Lucky Landing willen elimineren, dan doe je er waarschijnlijk verstandig aan om direct uit de Battle Bus naar deze locatie af te reizen. Daarnaast is het verstandig om te kiezen voor een Light Machine Gun om twee kills te krijgen.

Op dit moment zijn de Fortnite challenges van week 5 nog niet beschikbaar, maar dinsdag of woensdag zullen we je laten zien waar je de schat van deze week kan vinden. De Gravity Stones zullen waarschijnlijk in de buurt van de vele kraters zijn te vinden. Het gebruik van een Jetpack spreekt voor zich en het toebrengen van 500 schadepunten met een SMG zou ook geen probleem moeten vormen, hoewel het ongetwijfeld de nodige tijd in beslag zal nemen.

Fortnite-spelers moeten in Dusty Divot zeven kisten doorzoeken. Dusty Divot is een populaire locatie en met deze challenge kun je voldoende concurrentie verwachten. Later deze week komen we met enkele gidsen voor de moeilijkste challenges van deze week. Elke week worden er zeven Battle Pass-uitdagingen live gezet en spelers ontvangen 4.000 XP wanneer ze minimaal vier van de zeven challenges voltooien.

De challenges van voorgaande weken zijn bovendien ook nog altijd actief:

Fortnite is beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, Windows, macOS en iOS. De game verschijnt later deze zomer ook voor Android-apparaten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*