5 halen, 3 betalen op selectie games en films

Gaming

Het vakantiegeld is weer binnen en heb je zin om in de vakantie lekker te relaxen met wat games en films, dan heeft Amazon Duitsland een uiterst interessante aanbieding. Tot en met 4 juni 2018 is het namelijk 5 halen, 3 betalen op een selectie games, films en muziek.

5 halen, 3 betalen

Let op, want deze actie omvat alleen games, muziek en films die op deze pagina zijn te vinden. Het goedkoopste artikel is gratis en je doet er daarom verstandig aan om producten uit te zoeken die qua waarde gelijkwaardig aan elkaar zijn. De promotie is alleen van toepassing op items die rechtstreeks door Amazon.de worden verkocht.

Je kan bijvoorbeeld een bundel samenstellen voor de Nintendo Switch met Donkey Kong Country Tropical Freeze, Mario Kart 8 Deluxe, Super Mario Odyssey, The Legend of Zelda: Breath of the Wild en Nintendo Labo voor slechts 161 euro. In Nederland kost hetzelfde pakket 279 euro. Vergeet niet om het gehele betaalproces te doorlopen, want de korting wordt pas op de laatste pagina verrekend.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*